Zoetermeer: 079 - 3415034
Rijswijk 070 - 3360020
Voor afspraak kantoor Leens bel: 079-3415034
Contact

Advocaat Zoetermeer

Bent u op zoek naar juridische bijstand in Zoetermeer of omgeving, dan kunt u bij Justum Advocaten & Mediators terecht. Wij ondersteunen u op een vertrouwde en vakkundige manier bij uw vraagstuk of geschil. Zo bent u een zorg armer en streven wij ernaar zo snel mogelijk een optimaal resultaat te behalen.

Juridische hulp in tal van rechtsgebieden

Bij ons advocatenkantoor kunt u terecht voor geschillen en vraagstukken in de volgende rechtsgebieden: Persoon- en familierecht, arbeidsrecht, strafrecht, verbintenissenrecht, ondernemersrecht, consumentenrecht, huurrecht en psychiatrisch patiëntenrecht. Hierbij wordt goed gekeken naar de belangen van de klant en worden in zo kort mogelijke tijd zo goed mogelijke resultaten behaald. Zo kunnen de kosten tot een minimum beperkt worden en heeft u snel duidelijkheid in uw zaak. Waar mogelijk wordt in het geval van conflicten een beroep gedaan op mediation, omdat dit de mogelijkheid biedt om met beide partijen rond de tafel te gaan en de belangen van deze partijen zo goed mogelijk te behartigen. Zo komt u sneller tot een oplossing en wordt niet nog meer schade toegebracht aan de vaak toch al bemoeilijkte relatie.

Een vertrouwde advocaat in uw omgeving

Mr J.B. Peters is advocaat en mediator in ons advocatenkantoor te Zoetermeer en heeft als partner ruim 33 jaar ervaring als advocaat. Daarnaast is Mr Peters 15 jaar lang in rechtsprekende rol verbonden geweest aan de Penitentiaire Inrichting te Zoetermeer en later heeft hij dit voortgezet in Alphen aan den Rijn, Ook verzorgt hij al ruim 25 jaar trainingen bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Bel voor een afspraak op telefoonnummer 079 – 34 150 34, of stuur een e-mail door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat we binnen 24 uur contact met u opnemen. Wij helpen u graag door te streven naar een spoedige en passende oplossing.