Zoetermeer: 079 - 3415034
Rijswijk 070 - 3360020
Voor afspraak kantoor Leens bel: 079-3415034
Contact

Ondernemingsrecht

Heeft u een ondernemening in Rijswijk, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam of waar dan ook, als ondernemer wilt u zich bezig houden met uw bedrijfsvoering. U wilt uw  energie en tijd stoppen in uitdagingen om uw onderneming succesvol te maken. In de praktijk loopt u aan tegen juridische kwesties. Denk daarbij aan rechtspersoonlijkheid, het maken van contracten, het incasseren van vorderingen, problemen met personeel en met de overheid.

Ons advocatenkantoor komt met u kennismaken

Wij vinden het belangrijk om uw bedrijf te kennen. Onze advocaten zijn betrokken en geintresseerd in uw bedrijf en zakelijke ontwikkelingen. Wij bezoeken graag uw bedrijf om een brede indruk te krijgen van uw onderneming. Als advocaat vinden wij partnership met u immers belangrijk. Door u en uw bedrijf te kennen kunnen wij met recht optreden als vertrouwd adviseur.

U kunt ons raadplegen bij alle vragen en procedures over bijvoorbeeld:

Advocatenkantoor in Rijswijk en Zoetermeer

Wij hebben onze advocatenkantoren in Rijswijk en Zoetermeer, de regio die wij daarmee kunnen bedienen is erg groot. Onze advocaten beschikken over de juiste specialisaties om ondernemers op juridich gebied breed bij te staan.