Zoetermeer: 079 - 3415034
Rijswijk 070 - 3360020
Voor afspraak kantoor Leens bel: 079-3415034
Contact

Justum Advocaten & Mediators

In Justum Advocaten & Mediators zijn per 1 januari 2014 de advocatenkantoren Wateringse Veld te Den Haag en Brown & Peters te Zoetermeer samengegaan. Beide voormalige kantoren kunnen bogen op meer dan 24 respectievelijk 30 jaar ervaring in de advocatuur. Ook hebben wij meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van mediation.

Justum Advocaten

Justum Advocaten & Mediators legt zich in het bijzonder toe op de advocatuur en mediation. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen en leveren wij bijdragen aan bijvoorbeeld beklagcolleges, specialisatieverenigingen, interprofessioneel overleg en coaching.

Ons motto is: Handel rechtvaardig en vrees niets. In het Latijn: Justum pervisito nihil timeto. Deze aansprekende tekst vindt u terug in de naam  van ons kantoor: Justum.

De advocatuur en mediation bedrijven wij met veel passie en betrokkenheid bij onze cliënten.

Wij streven naar een relatie met onze cliënten die zich kenmerkt door partnership. U moet het gevoel hebben dat uw belangen bij ons in vertrouwde en kundige handen liggen.

Advocatuur

Als advocaat streven wij ernaar om samen met u uw belangen op de best mogelijke manier te behartigen. Wij proberen het door u gewenste resultaat te behalen. Zo mogelijk trachten wij uw geschil in overleg met uw wederpartij op te lossen. Daar waar nodig procederen wij voor u bij de rechtbank of het gerechtshof. Wij hebben zeer ruime ervaring in het voeren van procedures bij de verschillende rechterlijke colleges.

Klik hier voor de rechtsgebieden waarop wij werkzaam zijn.

Mediation

Een moderne vorm van geschillenbeslechting is mediation. Mr Jan Herweijer en Mr Jurgen Peters zijn ervaren (geregistreerde) mediators.

Meer informatie over mediation.

Advocaten kantoor in Rijswijk en Zoetermeer

De kantoren van Justum advocaten staan in Rijswijk en in Zoetermeer, afspraken kunnen gemaakt worden via beide kantoren.

Ons kantoor heeft geen stichting derdengelden ter beschikking. Wij kunnen aldus geen derdengelden ontvangen.