Zoetermeer: 079 - 3415034
Rijswijk 070 - 3360020
Voor afspraak kantoor Leens bel: 079-3415034
Contact

Profiel Mr D.Z. PetersDanitcha Z. Peters

Naam Danitcha Z. Peters (1989)
Functie (s) Advocaat en mediator
Nevenactiviteiten Bestuurslid van de HVSA, lid van de vPAN en lid van de vFAS.
Motto Uw wereld is mijn zaak.
Rechtsgebieden Persoon- en familierecht, strafrecht en psychiatrisch patiëntenrecht.

Advocaat en o.a. specialist in strafrecht


Danitcha Peters (1989) studeerde aan de Universiteit Groningen en de Universiteit Leiden. Vanuit haar belangstelling voor het strafrecht schreef zij haar masterscriptie over het gebruik van DNA in het strafproces. Tijdens haar studietijd deed zij regelmatig mee aan debatbijeenkomsten. Het bepleiten van standpunten doet zij met plezier en inzet. 

In 2013 liep zij stage bij een bekend Haags strafrechtkantoor

Danitcha Peters is in 2013 begonnen als juridisch medewerkster bij het kantoor van Mr Jan Herweijer (voormalig Advocatenkantoor Wateringse Veld). Vanaf januari 2014 is zij als advocaat verbonden aan Justum Advocaten & Mediators.

Danitcha Peters is voornamelijk werkzaam op het gebied van personen- en familierecht, strafrecht en huurrecht.


Persoonlijke aanpak


Het motto van Danitcha Peters is "uw wereld is mijn zaak". Een sterk gevoel voor rechtvaardigheid, doorzettingsvermogen en creativiteit kenmerken haar. 

Danitcha Peters is voorstander van een persoonlijke aanpak. Bent u op zoek naar een advocaat die niet alleen oog heeft voor uw zaak, maar ook voor uw persoon, dan bent u bij haar aan het juiste adres. Zij heeft een hekel aan de “nummertjesmentaliteit”. Zij is waar mogelijk altijd op zoek naar oplossingen om uw belangen zo goed mogelijk uit de verf te laten komen.  

In haar vrije tijd reist zij graag de wereld over en heeft zij meerdere internationale wandelpaden (GR-routes) gelopen. Daardoor heeft zij kennis gemaakt met andere culturen en gewoonten. Deze ervaringen zijn van waarde bij het contact met haar cliënten, het bepleiten van zaken en het denken buiten de gebaande paden.