Zoetermeer: 079 - 3415034
Rijswijk 070 - 3360020
Voor afspraak kantoor Leens bel: 079-3415034
Contact

Mediation bij arbeidsgeschillen in Rijswijk

Het komt regelmatig voor dat werkgever en werknemer met elkaar in conflict raken. Deze conflicten worden vaak veroorzaakt wanneer de werknemer ondermaats presteert. Dit zijn moeilijke situaties voor beide partijen. Het is mogelijk om in dit geval de geschillen op te lossen met behulp van het arbeidsrecht. Toch zijn er eenvoudigere manieren om een overeenkomst te bereiken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een mediator in te schakelen. U kunt bij Justum Advocaten en Mediators terecht wanneer uw bedrijf is gevestigd in de regio van  Zoetermeer of Rijswijk.

De mediators van Justum

Wanneer u een mediator van Justum inschakelt, zal deze met u en uw medewerker rond de tafel gaan zitten. Er wordt gekeken naar mogelijke oplossingen die prettig zijn voor beide partijen. De mediator zal te allen tijde onpartijdig en neutraal blijven. Het voordeel van het inschakelen van mediation is dat de zaak in korte tijd kan worden afgerond. Wanneer u een mediator bij Justum inschakelt, blijven de kosten beperkt, omdat uw conflict buiten de rechtszaal om wordt opgelost. De mediators van Justum zijn werkzaam in de omgeving van Rijswijk en Zoetermeer. Wanneer u onze mediatiors in wilt schakelen, kunt u het contactformulier op de website invullen.

Particuliere mediation bij Justum

Naast mediation bij arbeidsgeschillen kunt u bij Justum Advocaten en Mediators ook particuliere mediation inschakelen. U kunt de hulp van onze mediators, die werkzaam zijn in de omgeving van Rijswijk en Zoetermeer, inschakelen bij bijvoorbeeld burenruzies of echtscheidingen. Onze mediators hebben respectievelijk meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van mediation. Heeft u te maken met één van bovenstaande gevallen? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met één van onze medewerkers. U kunt online het contactformulier invullen. Onze mediators nemen binnen 24 uur contact met u op.