Zoetermeer: 079 - 3415034
Rijswijk 070 - 3360020
Voor afspraak kantoor Leens bel: 079-3415034
Contact

Geregistreerd partnerschap ontbinden

Partijen kunnen hun samenleving ongeregeld laten, bevestigen door een huwelijk of een geregistreerd partnerschap aangegaan. Indien het tot een breuk komt tussen de partners, zal het huwelijk moeten worden ontbonden. Daaraan gaat een echtscheidingsprocedure vooraf.

Ontbinden geregistreerd partnerschap

Ook bij het ontbinden van een geregistreerd partnerschap dient de rechter te worden ingeschakeld. Justum advocaten kan u zowel bij een echtscheiding als bij ontbindingen van het geregistreerd partnerschap begeleiden. Als samenwoners uit elkaar gaan, zullen er ook afspraken worden gemaakt, waarbij het samenlevingscontract als leidraad kan gelden. Als er geen samenlevingscontract is, zal op basis van de regels van redelijkheid en billijkheid naar oplossingen moeten worden gezocht met de cliënt.

Specialist bij echtscheidingen

Bij echtscheidingen en ontbinden van geregistreerd partnerschap is Justum advocaten specialist en kan u daar bij begeleiden. Of u nu woont in Rijswijk, Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer, voor Justum Advocaten maakt dat niet uit. Neem contact op en wij maken graag een afspraak.