Zoetermeer: 079 - 3415034
Rijswijk 070 - 3360020
Voor afspraak kantoor Leens bel: 079-3415034
Contact

Advocaten en Mediators Zoetermeer

Justum Advocaten en Mediators is een advocatenkantoor dat gevestigd is in Rijswijk en Zoetermeer. Ons advocatenkantoor is ontstaan na een fusie tussen advocatenkantoren Wateringse Veld en Brown & Peters. Wij hebben maar liefst 30 jaar ervaring in de advocatuur en 20 jaar ervaring in de wereld van mediation. Niet alleen geven onze advocaten en mediators trainingen, ook kunt u bij ons terecht voor beklagcolleges, specialisatieverenigingen en interprofessioneel overleg. Ons motto is: handel rechtvaardig en vrees niets. Ons motto is dan ook de basis geweest voor de naam van het bedrijf, die is afgeleid van de Latijnse vertaling Justum pervisito nihil timeto.

Justum Advocaten

De advocatuur

Binnen Justum Advocaten & Mediators zijn drie ervaren advocaten werkzaam. Onze advocaten, die zowel gevestigd zijn in Rijswijk als in Zoetermeer, hebben een brede kennis en dit is dan ook de reden dat u bij ons terechtkunt voor een totaalpakket aan dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor onder andere echtscheidingen, geregistreerd partnerschap, kinder- en partneralimentatie, erfrecht, strafrecht, ondernemingsrecht en consumentenrecht. Wanneer u het contactformulier op de website invult, nemen onze advocaten binnen 24 uur contact met u op.

Mediation

Mediation is de afgelopen jaren een bekend begrip geworden in de advocatuur. Justum Advocaten & Mediators heeft maar liefst 20 jaar werkervaring in de mediation. Bij Justum kunt u terecht wanneer twee of meerdere partijen tot een overeenstemming willen komen. Het is belangrijk dat beide partijen bereid zijn afspraken te maken. De mediators van Justum zijn onpartijdig en neutraal. Dit is dan ook de kracht van onze mediators. Bij Justum kunt u terecht voor onder andere particuliere mediation, alimentatiezaken, arbeidsgeschillen, burenruzies en mediation bij een scheiding. Wanneer u één van onze mediators in wilt schakelen, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers in de vestigingen Rijswijk of Zoetermeer.