Zoetermeer: 079 - 3415034
Rijswijk 070 - 3360020
Voor afspraak kantoor Leens bel: 079-3415034
Contact

Consumentenrecht

Voelt u zich als consument tekort gedaan? Wat mag u als consument van de verkoper of de dienstverlener verwachten? Wat als u een internetaankoop heeft gedaan en de aankoop tegenvalt? Of andersom: Wat mag u als verkoper of dienstverlener van uw klant verwachten? Wat staat er in het contract? Welke rechten heeft u als de afspraken niet of niet correct worden nagekomen?

Waarschijnlijk heeft u iedere dag met het consumentenrecht te maken. Het gaat dan om de aanschaf van producten of het verrichten van diensten. Van het kopen van een pak melk tot het inhuren van een loodgieter. Van het laten repareren van uw auto tot het kopen van een huis. Ter bescherming van consumenten bij de aanschaf van producten en diensten zijn er specifieke regelingen opgenomen in het Burgerlijk Wetboek.

Justum Advocaten en Mediatiors kunnen u adviseren en begeleiden bij geschillen omtrent koop en verkoop, het niet of niet goed nakomen van contracten, de ontbinding van koopovereenkomsten, garantie, productaansprakelijkheid, schade etc.

U kunt ons raadplegen bij alle vragen en procedures over bijvoorbeeld: