Zoetermeer: 079 - 3415034
Rijswijk 070 - 3360020
Voor afspraak kantoor Leens bel: 079-3415034
Contact

Juridische kwesties bij het starten van een eigen bedrijf

Bent u van plan een eigen bedrijf te starten in de regio van Zoetermeer en Rijswijk? Dan is de kans groot dat u te maken krijgt met het ondernemingsrecht. Binnen het ondernemingsrecht vallen onder andere rechtspersoonlijkheidskwesties, problemen met het opstellen van contracten, moeilijkheden bij het incasseren van vorderingen of problemen met een personeelslid of de overheid. De advocaten van Justum Advocaten en Mediators kunnen u helpen bij deze juridische kwesties.

Persoonlijk contact

De advocaten van Justum vinden het belangrijk om uw onderneming te leren kennen wanneer zij u vertegenwoordigen. Onze advocaten komen dan ook graag op bezoek bij uw kantoor in Rijswijk of Zoetermeer. De zaken in het ondernemingsrecht zijn vaak persoonsgeboden. De advocaten van Justum kunnen u dan ook beter helpen wanneer ze uw bedrijf beter hebben leren kennen. Wij geven u te allen tijde vertrouwd en gepast advies. Wanneer u geïnteresseerd bent in het inschakelen van onze hulp, kunt u het contactformulier op de website invullen. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen met de vestigingen in Zoetermeer en Rijswijk.

Advocaten en mediators in Zoetermeer en Rijswijk

Niet alleen kunt u onze advocaten inschakelen wanneer u hulp nodig heeft bij het ondernemingsrecht, onze advocaten staan ook voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft bij arbeidsrechtelijke zaken of strafrechtelijke zaken. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om één van onze mediators in te schakelen. Onze mediators kunnen u helpen wanneer er geschillen zijn tussen u en een andere partij. Onze mediators zullen te allen tijde onpartijdig en neutraal zijn. Dit zorgt ervoor dat u en de andere partij aanvaardbare afspraken met elkaar kunnen maken, die voor beide partijen werken. Ook het contact met onze mediators verloopt via de website of via de telefoon.