Zoetermeer: 079 - 3415034
Rijswijk 070 - 3360020
Voor afspraak kantoor Leens bel: 079-3415034
Contact

Een strafrechtelijke procedure

Wanneer u wordt verdacht van een strafbaar feit, is het moeilijk om zelf de juiste beslissingen te nemen. Het is dan ook verstandig om een advocaat in te schakelen die u bij kan staan. De advocaat kan u helpen de juiste keuzes te maken. Zo weet de advocaat wanneer u zich kunt beroepen op uw zwijgrecht of wanneer u juist beter uw verhaal kunt vertellen. De advocaten van Justum Advocaten en Mediators, die werkzaam zijn in de regio Zoetermeer en Rijswijk, kunnen u rechtsbijstand verlenen en adviseren in moeilijke situaties. Onze advocaten staan u bij in de rechtbank en kunnen u verdedigen wanneer u te maken heeft met persoonlijke omstandigheden.

In hoger beroep

Het kan natuurlijk voorkomen dat u wordt veroordeeld in de rechtbank. In dit geval kunt u ervoor kiezen om in hoger beroep te gaan. De advocaten van Justum Advocaten en Mediators kunnen u helpen wanneer u in hoger beroep wilt gaan. Onze advocaten, die gevestigd zijn in Rijswijk en Zoetermeer, kijken samen met u naar mogelijke oplossingen. Wanneer u in hoger beroep wilt gaan, moet u zo snel mogelijk contact opnemen met onze advocaten. Een hoger beroep moet namelijk binnen 14 dagen na de uitspraak worden ingesteld. Neem daarom snel contact op via het contactformulier op onze website. Ook kunt u ervoor kiezen om telefonisch contact met ons op te nemen.

De advocaten van Justum

De advocaten van Justum hebben ervaring in diverse rechtsgebieden. Onze drie advocaten, die gevestigd zijn in zowel Zoetermeer als in Rijswijk, hebben meer dan 30 jaar werkervaring. Wanneer u te maken krijgt met het strafrecht, kunt u een beroep doen op onze advocaten. U kunt onze advocaten ook inschakelen wanneer u te maken krijgt met onder andere aanhoudingen, zittingen, en strafbeschikkingen bij het Openbaar Ministerie. Wanneer u contact met onze advocaten opneemt, krijgt u al binnen 24 uur antwoord.