Zoetermeer: 079 - 3415034
Rijswijk 070 - 3360020
Voor afspraak kantoor Leens bel: 079-3415034
Contact

Zakelijke mediation arbeidsgeschillen

Arbeidsgeschillen komen regelmatig voor. In de meeste gevallen zijn werknemer en werkgever het niet met elkaar eens. Dit kan komen door ontslag, verkeerde arbeidsverhoudingen of reorganisaties. Dit is een erg vervelend probleem. Justum Advocaten en Mediators kan u hierbij helpen. Ons advocatenbureau uit de regio Rijswijk en Zoetermeer beschikt over drie advocaten die u kunnen helpen bij geschillen op de werkvloer. Onze advocaten hebben respectievelijk meer dan 30 jaar werkervaring in de advocatuur.

Mediation inschakelen als werknemer

Helaas hebben jaarlijks vele medewerkers te maken met ontslag, ziekte of ontbinding van een werkovereenkomst. Als medewerker weet u vaak niet wat u in deze gevallen moet doen. Wanneer u Justum Advocaten en Mediators inschakelt, kunt u hulp krijgen in deze moeilijke periode. Onze advocaten kunnen u helpen bij het verkrijgen van de juiste vergoeding en helpen u met de procedures. Onze advocaten zijn gevestigd in de regio Rijswijk en Zoetermeer. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met onze medewerkers opnemen.

Mediation inschakelen als werkgever

Wanneer een medewerker niet goed functioneert, is de kans groot dat u deze medewerker moet ontslaan. Het beëindigen van een contract kan geschillen creëren tussen u, de werkgever, en de werknemer. De vraag is hierbij of u financieel het geschil kan oplossen. Justum Advocaten en Mediators kan u hierbij helpen. Wij hebben drie advocaten werken in de regio Zoetermeer en Rijswijk. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring in het arbeidsrecht en doen er alles aan om u te helpen bij geschillen met medewerkers. Ook u als bedrijf kunt bij ons terecht via het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met onze advocaten opnemen.