Zoetermeer: 079 - 3415034
Rijswijk 070 - 3360020
Voor afspraak kantoor Leens bel: 079-3415034
Contact

Hulp bij consumentenrecht van een advocaat

Waarschijnlijk was u zich hier niet direct van bewust, maar iedere dag heeft u wel een keer te maken met het consumentenrecht. Wanneer u een aankoop doet van een product of dienst, is er natuurlijk de mogelijkheid dat u niet tevreden bent over uw aankoop. U kunt verkeerd worden behandeld door de verkoper of ontevreden zijn over een dienst. In dit geval bent u als consument wettelijk beschermd. In het Burgerlijk Wetboek zijn specifieke regelingen opgenomen voor ontevreden consumenten. Justum Advocaten en Mediators is gespecialiseerd in consumentenrecht. Onze advocaten, die werkzaam zijn in de regio Rijswijk en Zoetermeer, kunnen u dan ook uitstekend helpen wanneer u zich benadeeld voelt.

Hoe kan Justum Advocaten u helpen?

Wanneer u te maken krijgt met schade, product aansprakelijkheid of de ontbinding van een contract, kunt u contact opnemen met Justum. Onze drie advocaten hebben jarenlange ervaring in het consumentenrecht en kunnen u advies geven over dergelijke situaties. Daarnaast kunnen onze advocaten u ook begeleiden wanneer u te maken krijgt met geschillen in het consumentenrecht. Onze advocaten, die werkzaam zijn in de regio Rijswijk en Zoetermeer, kunt u benaderen via het contactformulier op de website. Ook is het mogelijk om telefonisch contact met hen op te nemen.

Het inschakelen van één van onze mediators 

Naast juridische hulp is het bij Justum ook mogelijk om een mediator in te schakelen. Wanneer u gebruikmaakt van één van onze mediators, gaat u met beide (of meerdere) partijen rond de tafel zitten. Onze mediator zal de partijen onpartijdig en neutraal adviseren over de situatie. Het doel hiervan is om aanvaardbare afspraken te maken die voor beide partijen werken. Er worden diverse gesprekken gevoerd tussen beide partijen, en ook helpt Justum om de communicatie tussen beide partijen goed te laten verlopen. U kunt via het contactformulier op onze website contact opnemen met onze mediators. U krijgt dan binnen 24 uur een bericht terug.