Zoetermeer: 079 - 3415034
Rijswijk 070 - 3360020
Voor afspraak kantoor Leens bel: 079-3415034
Contact

Advocaat in Zoetermeer

Justum Advocaten

Als u op zoek bent naar een vertrouwd en kundig advocaat voor een jurdisch advies of bijstand in een gerechtelijke procedure helpt Justum Advocaten en Mediators Zoetermeer u hierbij graag.We zijn onder andere actief op de volgende rechtsgebieden, waarin we u het totaalplaatje aan dienstverlening kunnen bieden:

Daarnaast kunt u ook een beroep op ons doen voor mediation op bovenstaande gebieden en bij burenconflicten. In dit geval gaat de onpartijdige mediator met beide partijen aan tafel en onderzoekt de belangen van deze partijen. Er wordt met elkaar naar een oplossing gezocht zonder rechtsgang, wat niet alleen geld bespaart maar ook vaak een betere uitkomst voor beide partijen kan geven.

Justum Advocaten & Mediators te Zoetermeer

In ons advocatenkantoor te Zoetermeer is Mr J.B. Peters sinds 2014 als advocaat actief, in een samenwerkingsverband van zijn eigen kantoor en dat van Mr Jan Herweijer in Rijswijk. Zijn eigen kantoor bestond toen al ruim 30 jaar en Mr J.B. Peters kan bogen op een zeer ruime ervaring in zijn vakgebied. Voor vragen, advies of een afspraak kunt u ons bellen op telefoonnummer 079 – 34 150 34. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen via het contactformulier op onze website. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op. Bij ons is uw zaak in vertrouwde en vakbekwame handen