Zoetermeer: 079 - 3415034
Rijswijk 070 - 3360020
Voor afspraak kantoor Leens bel: 079-3415034
Contact

Advocaten in Zoetermeer

In geval van een juridisch geschil is het belangrijk dat u uw belangen zo goed mogelijk laat behartigen. Dit kunt u laten regelen door een vertrouwde en vakkundige advocaat of mediator. Justum Advocaten & Mediators helpt u graag bij juridische geschillen en andere vraagstukken.

Justum Advocaten


Advocaten met een ruime ervaring


Dankzij een brede opleiding en een ruime werkervaring, kunnen wij u volledige dienstverlening bieden op tal van rechtsgebieden. Wij specialiseren ons onder andere in:

Wanneer wij uw zaak behandelen doen wij dit met veel passie en betrokkenheid. We streven naar het zo goed mogelijk behartigen van uw belangen en het realiseren van het door u gewenste resultaat. Altijd wordt geprobeerd het geschil zo snel en goed mogelijk op te lossen, waardoor er zo min mogelijk kosten mee gemoeid zijn. Indien nodig procederen wij ook voor u, bij de rechtbank of bij het gerechtshof. Hierin hebben wij tevens een zeer ruime ervaring.


Onze vestiging in Zoetermeer


Mr J.B. Peters is advocaat in ons advocatenkantoor in Zoetermeer. Sinds 1983 had hij samen met Mr T.G. Brown-Knip in het Advocatenkantoor Brown & Peters. Sinds 2014 is hij samen gaan werken met Mr Jan Herweijer, advocaat in Rijswijk, onder de naam Justum Advocaten & Mediators. Mr Peters verzorgt niet alleen al tientallen jaren trainingen voor de Nederlandse Orde van Advocaten, maar ook voor rechtsbijstandverzekeraars waaronder DAS Rechtsbijstand en SRK. Daarnaast traint hij medewerkers bij overheidsinstellingen. 15 jaar lang is hij bovendien verbonden geweest aan de Penitentiaire Inrichting waarbij hij ook een rechtsprekende rol vervulde.Dit heeft hij later voortgezet in Alphen aan den RijnVoor vragen, advies of een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Dit kan op telefoonnummer 079 – 34 150 34, of heel gemakkelijk via het contactformulier op de website. Binnen 24 uur wordt dan contact met u opgenomen en helpen wij u graag zo spoedig mogelijk verder.