Zoetermeer: 079 - 3415034
Rijswijk 070 - 3360020
Voor afspraak kantoor Leens bel: 079-3415034
Contact

Advocatenkantoor in Zoetermeer

Iedereen krijgt weleens te maken met een conflict in zijn leven waarbij hij of zij juridische bijstand nodig heeft. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een echtscheiding,een arbeidsconflict of een strafzaak. U wilt dan bijstand van een vertrouwd adviseur. Justum Advocaten en Mediators kan u als advocaat bijstaan in uw conflict. Wij zijn werkzaam op diverse rechtsgebieden en verlenen juridische rechtsbijstand in Zoetermeer en omgeving. 

Justum Advocaten

Advocaat of mediator op diverse rechtsgebieden

Door jarenlange ervaring in de advocatuur en als mediators, kunnen wij als advocatenkantoor u vakkundig terzijde staan tijdens lastige vraagstukken in uw leven. Want het is van groot belang dat u deze zaken goed geregeld hebt. Wij helpen u met onze brede kennis en vaardigheid, zodat niets over het hoofd wordt gezien en u precies weet waar u aan toe bent. Onder andere op de gebieden echtscheiding, alimentatiekwesties, geregistreerd partnerschap, arbeidsrecht, ontslagrecht, strafrecht, ondernemingsrecht, erfrecht, huurrecht, incasso en psychiatrisch patiëntenrecht zijn wij werkzaam. Op al deze vlakken kunnen wij u dankzij een brede opleiding en ervaring van tientallen jaren van A tot Z begeleiden. Indien nodig procederen wij bovendien bij de rechtbank of het gerechtshof, waarin we tevens een zeer ruime ervaring hebben.

Justum Advocaten & Mediators

Bent u op zoek naar een advocaat of mediator, dan behartigen wij uw belangen graag optimaal en streven naar het resultaat dat u op het oog heeft. Voor advies en bijstand in uw nabije omgeving kunt u gemakkelijk contact opnemen met ons advocatenkantoor in Zoetermeer. Dit kan op telefoonnummer 079 - 34 150 34, of u kunt gemakkelijk een e-mail sturen via het contactformulier op de website. Wij nemen in dat geval binnen 24 uur contact met u op. Wij helpen u graag met vragen, advies en de nodige bijstand.